SAMEN
WERKEN
SAMEN
REYM

Industrieel reiniger – aankomend

Professioneel team
Omscholen
2.111 - 2.671 bruto

Wil jij omscholen? Een mooi vak leren op kosten van REYM? Aanpakken en goed verdienen? Elke dag anders? Een werkgever die al jouw uren betaalt? Als de klik er is zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Omscholen en werken tegelijk bij een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt.

Leergierigheid, motivatie, mentaliteit en het willen werken volgens procedures is in deze functie belangrijker dan het hebben van een afgeronde opleiding.

Locaties: Akkrum, Amsterdam, Beverwijk, Delfzijl, Duiven, Emmen, IJmuiden, Rotterdam, Sittard, Veendam

Solliciteer direct

Vragen?

Neem contact met mij op.
Lia van Breukelen
Recruiter

Werken én opgeleid worden bij REYM

Je begint met een intern opleidingstraject van 2 weken. Daarin behaal je een VCA-diploma via REYM en andere benodigde certificaten

Je gaat vervolgens direct aan de slag met het helpen van collega's bij het voorbereiden en uitvoeren van reinigingswerkzaamheden

Je staat er nooit alleen voor, er is altijd een collega die je kan helpen. Je leert het vak in de praktijk

Je wordt gekoppeld aan een mentor die jou de fijne kneepjes van het vak leert en je wegwijs maakt bij REYM

Wanneer je zelfstandig kunt werken kun je verder doorgroeien naar functies met meer verantwoordelijkheid

Wat biedt REYM

Omscholen met goede vooruitzichten

Groeien tot een bruto salaris van maximaal €2.671 o.b.v. 40 uur per week, exclusief alle toeslagen en altijd op tijd betaald. Je krijgt een contract bij REYM

De mogelijkheid om bij REYM (en op kosten van REYM) certificaten (en een groot rijbewijs) te halen. Als Industrieel reiniger kun je uiteindelijk doorgroeien naar €3.102. Als we een samenwerking zien zitten leiden we je intern helemaal op en bepaal je jouw eigen plafond

Vakantietoeslag (8%), vuilwerk- en overwerktoeslag, reiskosten- en een royale verblijfskostenvergoeding. Alle uren en overuren worden uitbetaald

Flexibele arbeidsvoorwaarden (je kunt bijvoorbeeld vrije dagen bijkopen)

Gezondheid en sport vinden we belangrijk! Wij betalen daarom jouw sportabonnement (tot max €300 per jaar)

De CAO voor het beroepsgoederenvervoer is van toepassing

Bij REYM ga je met een collega mee op pad die ervaring heeft, jou de fijne kneepjes van het vak in de praktijk leert en je wegwijs maakt

Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Vervoer

Dit ben jij

Je hebt een gezonde dosis motivatie om aan de slag te gaan en om te scholen

Je vindt het prima om geregeld op onregelmatige tijden of in het weekend te werken

Je hebt geen hoogtevrees

Je zoekt afwisselend werk en een nieuwe uitdaging

Je zoekt een stabiele en betrouwbare werkgever om een toekomst op te bouwen

Het lijkt je gaaf om door te leren en te groeien naar de functie van Industrieel reiniger (gecertificeerd). En later misschien zelfs tot Machinist waarbij je naast reinigingswerkzaamheden ook de vrachtwagen met hogedruk- of vacuümunit zult besturen en bedienen

Enthousiast geworden?

Bel of app met Lia van Breukelen op 06 5145 0953. Wil je graag eens met een andere aankomend Industrieel reiniger praten? Dat regelen we ook graag voor je. We zien je bericht graag tegemoet.

Solliciteer direct

Het sollicitatieproces

1. Telefonisch contact

Binnen 3 werkdagen na het indienen van je sollicitatie nemen wij telefonisch contact met je op voor een telefonische intake.

2. Kennismakingsgesprek

Na een telefonische intake nodigen we je uit voor een gesprek op de vestiging. Tijdens dit gesprek willen we wat meer te weten komen over jou. Op deze manier kijken we samen of jij past bij de functie. Na het gesprek laten we je weten of we je een voorstel willen doen.

3. Voorstel contract

Als we beiden enthousiast zijn, doen we je uiteraard graag een contractvoorstel tijdens een (telefonisch) arbeidsvoorwaardengesprek. Dit is het moment dat we afspraken maken over jouw indiensttreding, salaris en andere arbeidsvoorwaarden.

4. Aan de slag bij REYM

Zodra je je handtekening hebt gezet onder het opgestelde contract is het officieel: welkom bij REYM! We nemen contact met je op zodat op jouw eerste werkdag alles goed is geregeld.

Nick Koning
Gestart als aankomend Industrieel reiniger, nu Senior uitvoerder

Jouw nieuwe collega?

Hoi, ik ben Nick Koning. Al 13 jaar werkzaam bij REYM in Veendam. Ik ben op mijn 25ste bij REYM gestart als aankomend Industrieel reiniger. Inmiddels ben ik Senior uitvoerder. Als je de juiste mentaliteit hebt, krijg je bij REYM alle kansen.

“REYM motiveert mij om te blijven ontwikkelen”

Als Industrieel reiniger bij REYM heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Leren en doorgroeien als je dat wilt en je werkt bij een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt.

Nog vragen?

Stel je vraag aan Lia

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer bij REYM als aankomend Industrieel reiniger
Solliciteer direct

Vergelijkbare vacatures

Machinist industriële reiniging

Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Machinist industriële reiniging bij REYM heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag bij een sociale en stabiele werkgever!

Industrieel reiniger - starter

Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Industrieel reiniger bij REYM heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Leren en blijven doorgroeien als je dat wilt. REYM is een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt!

Industrieel reiniger – aankomend
Professioneel team
Omscholen
2.111 - 2.671 bruto
Solliciteer direct
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.