SAMEN
WERKEN
SAMEN
REYM

Industrieel reiniger - starter

Professioneel team
Ontwikkelen
2.111– 2.671 bruto

Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Industrieel reiniger bij REYM heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Leren en blijven doorgroeien als je dat wilt. REYM is een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt!

Leergierigheid, motivatie, mentaliteit en het kunnen werken volgens procedures is in deze functie belangrijker dan het hebben van een afgeronde opleiding.

Locaties: Akkrum, Amsterdam, Beverwijk, Delfzijl, Duiven, Emmen, IJmuiden, Rotterdam, Sittard, Veendam

Solliciteer direct

Vragen?

Neem contact met mij op.
Lia van Breukelen
Recruiter

Werken én opgeleid worden bij REYM

Je begint met een intern opleidingstraject van 2 weken. Daarin behaal je een VCA-diploma via REYM en andere benodigde certificaten

Je gaat vervolgens direct aan de slag met het helpen van collega's bij het voorbereiden en uitvoeren van reinigingswerkzaamheden

Je staat er nooit alleen voor, er is altijd een collega die je kan helpen. Je leert het vak in de praktijk

Je wordt gekoppeld aan een mentor die jou de fijne kneepjes van het vak leert en je wegwijs maakt bij REYM

Wanneer je zelfstandig kunt werken kun je verder doorgroeien naar functies met meer verantwoordelijkheid

Dit ben jij

Je hebt een gezonde dosis motivatie om te leren en aan de slag te gaan

Je vindt het niet erg om op onregelmatige tijden of in het weekend te werken

Je hebt geen hoogtevrees

Enige ervaring is top, maar niet noodzakelijk

Heb je al een rijbewijs B? Mooi! Als je nog geen rijbewijs hebt dan vergoeden wij dit

Je wilt zelfstandig je werk voorbereiden en uitvoeren bij onze klanten op locatie

Het lijkt je gaaf om door te leren en te groeien naar de functie van Industrieel reiniger (gecertificeerd). En later misschien zelfs tot Machinist waarbij je naast reinigingswerkzaamheden ook de vrachtwagen met hogedruk- of vacuümunit zult besturen en bedienen

Wat biedt REYM?

Jouw startsalaris is minimaal €2.111 en afhankelijk van welke stappen jij wilt maken kun je doorgroeien naar de eindschaal van een Machinist. Dat is €3.102 bruto per maand bij een dienstverband van 40 uur per week. Daarbij komen extra toeslagen. REYM betaalt altijd op tijd

Vakantiegeld (8%), vuilwerk- en overwerktoeslag, reiskosten- en wanneer nodig een royale verblijfskostenvergoeding. Alle uren en overuren worden natuurlijk uitbetaald

Gezondheid en sport vinden we belangrijk! Wij betalen daarom jouw sportabonnement (tot max €300 per jaar)

Je kunt bij REYM certificaten en je groot rijbewijs halen om te kunnen doorgroeien naar de functie van Machinist (dit betalen wij)

Bij REYM ga je met een ervaren collega op pad. Deze collega leert jou de fijne kneepjes van het vak en maakt jou wegwijs

De CAO voor het beroepsgoederenvervoer is van toepassing

Enthousiast geworden?

Bel of app met Lia van Breukelen op 06 5145 0953. Wil je graag eens met een andere starter praten? Dat regelen we ook graag voor je. We zien je bericht graag tegemoet.

Solliciteer direct

Het sollicitatieproces

1. Telefonisch contact

Binnen 3 werkdagen na het indienen van je sollicitatie nemen wij telefonisch contact met je op voor een telefonische intake.

2. Kennismakingsgesprek

Na een telefonische intake nodigen we je uit voor een gesprek op de vestiging. Tijdens dit gesprek willen we wat meer te weten komen over jou. Op deze manier kijken we samen of jij past bij de functie. Na het gesprek laten we je weten of we je een voorstel willen doen.

3. Voorstel contract

Als we beiden enthousiast zijn, doen we je uiteraard graag een contractvoorstel. Dit is het moment dat we afspraken maken over jouw indiensttreding, salaris en andere arbeidsvoorwaarden.

4. Aan de slag bij REYM

Zodra je je handtekening hebt gezet onder het opgestelde contract is het officieel: welkom bij REYM! We nemen contact met je op zodat op jouw eerste werkdag alles goed is geregeld.

Mark Pieters
Industrieel reiniger

Jouw nieuwe collega?

Hoi, ik ben Mark Pieters en sinds enkele jaren werkzaam bij REYM. Bij REYM kijken ze naar je motivatie en mentaliteit. Daarnaast mogen we werken met de modernste technieken wat ervoor zorgt dat ik mijn werk goed kan uitvoeren. Met hulp van REYM kan ik mij ontwikkelen.

“REYM motiveert mij om door te groeien.”

Als Industrieel reiniger bij REYM heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Leren en doorgroeien als je dat wilt en je werkt bij een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt.

Nog vragen?

Stel je vraag aan Lia

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer bij REYM als Industrieel reiniger
Solliciteer direct

Vergelijkbare vacatures

Machinist industriële reiniging

Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Machinist industriële reiniging bij REYM heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag bij een sociale en stabiele werkgever!

Industrieel reiniger – aankomend

Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Industrieel reiniger bij REYM heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Leren en doorgroeien als je dat wilt en je werkt bij een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt!

Industrieel reiniger - starter
Professioneel team
Ontwikkelen
2.111– 2.671 bruto
Solliciteer direct
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.